کد خبر : ۳۶۵۴۱۸
۱۰:۱۵

۱۴۰۳/۱۲/۱۶

حضور فعال بنیاد پژوهش‌های اسلامی  در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد 

حضور فعال بنیاد پژوهش‌های اسلامی  در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد 
بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی، در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد مقدس، با ۱۵۰ عنوان اثر، با محور قرآن و فرهنگ و سیره معصومین (ع)، حضور یافته است.

به گزارش آستان نیوز، بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی، چون سال‌های گذشته، در کنار دیگر مؤسسات علمی فرهنگی آستان قدس رضوی، در نمایشگاه قرآن و عترت مشهد مقدس، آثار خود را، در معرض دید علاقه‌مندان، قرار داده است.
تازه‌ترین آثار در حوزه مطالعات قرآنی همچون، جلدهای کتاب گران‌سنگ «المعجم فی فقه لغه القرآن و سر بلاغه» و نیز ترجمه «تفسیر تبیان» جلد سوم، «تفسیر هدی»، چاپ دوازدهم «قرآن و روان‌شناسی»، «آموزه‌های قرآنی امت» و «فواصل حسن‌ختام آیات» و... از جمله آثاری است که بنیاد پژوهش‌های اسلامی در هجدهمین دوره نمایشگاه قرآن و عترت مشهد مقدس، ارائه کرده است.
از دیگر آثار عرضه شده در این نمایشگاه، می‌توان به کتاب‌های مربوط به فرهنگ و سیره اهل‌بیت عصمت و طهارت (ع)، به‌ویژه امام هشتم (ع)، اشاره کرد.  
«رهیافت‌هایی به زیارت»، «امام رضا علیه‌السلام دانای خاندان»، «شهد زیارت»، «مناظرات امام رضا علیه‌السلام با علمای یهود»، «امام هشتم و بازی بزرگ عباسیان» و... از جمله آثار مرتبط با زندگانی، سیره و احادیث امام هشتم (ع) و نیز زیارت و آستان قدس رضوی است که توسط بنیاد پژوهش‌های اسلامی، به علاقه‌مندان، معرفی شده است.
در کنار این آثار، کتاب‌هایی نیز با محوریت زندگانی امام علی (ع)، حضرت زهرا (س) و دیگر امامان معصوم (ع)، در این نمایشگاه، چشم‌نوازی می‌کند.
شایان‌ذکر است، هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد مقدس، همه‌روزه از ساعت ۱۹ تا ۲۳، در محل دائمی نمایشگاه‌های آستان قدس رضوی، واقع در پارکینگ شماره یک حرم مطهر رضوی، تا بیست و یکم اسفندماه، دایر خواهد بود.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها